Tule tilintarkastuksen harkkariksi Talousvahvistus Oy:lle Tampereelle (Täytetty)

Tarjoamme tilintarkastuksen harjoittelupaikkoja keväälle 2023, ajalle 1.2.-31.5.2023.

Talousvahvistuksella trainee on tärkeä osa työyhteisöämme: meillä tarkastuksen rutiinityöt tekee ja aineistot hakee ohjelmistorobotti, joten tilintarkastuksen traineemme pääsee osallistumaan varsinaiseen tilintarkastustyöhön ja -toimenpiteisiin ensimmäisistä työpäivistä lähtien. Työharjoittelussa pääset syventämään opintojesi tarjoamaa tietoa käytäntöön sekä oppimaan kallisarvoisia taitoja alan konkareilta tasavertaisena tiimin jäsenenä. Monipuoliset työtehtävät sekä hiljalleen kasvava vastuu luovat vahvan pohjan tulevalle työurallesi.

Tarjoamme:

 • Talkoilla ei tarvitse töitä tehdä, vaan osaamispankin lisäksi kartutamme myös oikeaa pankkitiliäsi hyvätasoisen korvauksen kera
 • Viikkotyötunteja 0-37,5 h joustavasti työtilanteen mukaan ja omat aikataulusi huomioiden
 • Modernin ja aidosti erilaisen kokemuksen tilintarkastusalasta
 • Rautaisten ammattilaisten tuen koko työsuhteesi ajan
 • Erittäin rennon ja joustavan työilmapiirin

Onnistuneen harjoittelun päätteeksi mahdollisuus sopimuksen vakinaistamiseen.

Toivomme, että:

 • Olet opiskellut esimerkiksi laskentatoimea/rahoitusta yliopistossa tai liiketaloutta ammattikorkeakoulussa
 • Olet valmistunut tai opintojesi loppusuoralla
 • Olet aidosti kiinnostunut urasta tilintarkastuksen parissa
 • Hallitset kirjanpidon perusteet ja sinulle on mahdollisesti kertynyt työkokemusta taloushallinnon työtehtävistä
 • Käytät sujuvasti Exceliä ja muita MS Office-ohjelmia
 • Olet mukava ja tarkka työkaveri ja sinulla on loistava asiakaspalveluasenne

 

Täytämme positiot heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä vapaamuotoinen hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2022 mennessä osoitteeseen annamaria.rossi@talousvahvistus.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa Annamaria Rossi ma-pe klo 8-16, puh. +358 40 187 3971 / annamaria.rossi@talousvahvistus.fi .

 

Tervetuloa osaksi Talousvahvistus Oy:tä!

 

Ps. Lue alta kevään 2022 harkkareiden kokemuksia Talousvahvistus Oy:stä:

”Harjoittelukokemus oli positiivinen ja opettavainen, sillä pääsin ensimmäisistä päivistä alkaen tositoimiin käytännön tilintarkastuksen pariin. Sain heti vastuuta hoitaa kokonaisia tarkastustoimeksiantoja niin asunto-osakeyhtiöiden kuin liiketoimintayhtiöidenkin parissa. Voin suositella lämpimästi harkkaa Talousvahvistuksella. Sain kattavan perehdytyksen tehtäviin ja apua saa edelleenkin työkavereilta tai vastuulliselta tarkastajalta. Viihdyin harkassa erinomaisesti rennon meiningin ja mukavien työkaverien ansiosta, ja olin tyytyväinen, että sain jatkaa työskentelyä Talousvahvistuksella harkkajakson jälkeenkin.”

 • Kiia Pajunen, kevään 2022 harkkari

 

”Tilintarkastusala ei varsinaisesti ollut tuttu entuudestaan, mutta hommaan pääsi yllättävän nopeasti sisään. Harjoittelujakso oli mielenkiintoinen ja pääsin tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä kuten yritysjärjestelyitä ja ennakkoratkaisuhakemuksia, vaikka pääpaino olikin tilintarkastuksessa. Työympäristönä Talousvahvistus Oy on aivan loistava ja työtunteja sai sovitella opiskelun kanssa joustavasti. Harjoittelu on kehittänyt omaa osaamistani valtavasti ja koen että myös vastuuta on annettu alusta alkaen. Harjoittelujakso poiki myös uuden työsopimuksen ja hommat jatkuvat ensi vuoden alussa vaihto-opiskelun jälkeen!”

 • Valtteri Peltonen, kevään 2022 harkkari

 

Talousvahvistus Oy on vuonna 2017 perustettu asiantuntijatalo, joka sitoutuu toimimaan yritysten ja yrittäjien kokonaisvaltaisen talousvahvistuksena. Meidän kauttamme saa ratkaisun verotuksellisiin, yhtiöoikeudellisiin ja taloushallintoon liittyviin kysymyksiin. Lisäksi tarjoamme lisäarvoa tuottavia tilintarkastuspalveluita.