Yrittäjäosakkaan oman talouden ja verotuksen optimointi – Pienellä työllä isoja säästöjä

Koska olet viimeksi laskenut etukäteen paljonko tulet maksamaan kuluvana vuonna veroja? Oletko miettinyt, paljonko todellisuudessa tarvitset nettotuloja taloutesi pyörittämiseen?

Laskelmien tekeminen ei kuulosta tähtitieteeltä, mutta jää siitä huolimatta usein tekemättä. Verojen laskeminen on toki työlästä, jos ei tunne säännöksiä eikä käytössä ole tarvittavia apuohjelmia. Onneksi voimme poistaa sinulta tämän ongelman ja tehdä laskelmat puolestasi. Riittää, kun annat meille tarvittavat taustatiedot, niin saat vastineeksi tarkat laskelmat.

Yrittäjän on hyvä muistaa optimoida oman verotuksensa lisäksi myös yrityksensä verotus, koska nämähän ovat käytännössä lopulta sama asia. Yritys maksaa ensin verot omista tuloistaan ja yrittäjä sitten vielä kaikista yrityksestä nostamistaan tuloista.

Verotuksen ja samalla tulojen ja menojen optimointi kannattaa tehdä vuosittain, tai välillä tiheämpäänkin tahtiin, jos on paljon tapahtumia vuoden aikana. Pienillä muutoksilla voi säästää tuhansia euroja ”turhia” veroja.

Laskelmien laadinta ei ole kallista ja rahat tulevat takaisin säästyneiden verokustannusten kautta. Kun verotus on optimoitu, niin rahat eivät mene muiden taskuihin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua verolaskelmien laadinnassa ja verotuksen optimoinnissa.