Henkilöstö

Jussi Pohjaranta

tj, HT-tilintarkastaja, KTM

044 582 3025
jussi.pohjaranta@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Jussi on työskennellyt tilintarkastusalalla 2010 vuoden alusta lähtien. Tänä aikana Jussille on karttunut osaamista tilintarkastuksen lisäksi talouden- ja rahoituksen neuvontapalveluista yritys- ja omistusjärjestelyihin sekä yrityskauppoihin liittyen. Jussin vahvuuksiin kuuluu myös laaja kontaktiverkosto, joten Jussin kautta löytyy apu asiaan kuin asiaan. Vapaa-ajallaan Jussin löytää Padel -hallilta tai pesäpallokentän laidalta. Erikoisharrastuksina Jussilla on lasten kanssa roskien keruu lähistöltä sekä puiden istutus. Eli Jussi ei ole mikään perusporilainen.

 

 • Tilintarkastuspalvelut
 • Veropalvelut
 • Taloushallinnon neuvontapalvelut

Sakari Putkonen

KTM

040 537 8403
sakari.putkonen@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Sakari on työskennellyt verotuksen parissa vuodesta 2008 lähtien, jolloin aloitti työskentelyn Verohallinnolla opintojen ohessa. Ennen Talousvahvistusta Sakari on työskennellyt mm. kahden vuoden ajan verotarkastajana Verohallinnolla ja kuuden vuoden ajan konsulttina KPMG:llä, jossa työnkuvaan kuului verotuksen asiantuntijatehtävien lisäksi myös etenkin erilaisiin järjestelyihin liittyvä yhtiöoikeudellinen konsultointi ja koulutustehtävät. Talousvahvistuksella Sakarin toimenkuvaan kuuluu laaja-alaisesti erilaiset yhtiöiden ja näiden osakkaiden verotukseen liittyvät asiat aina yksittäisistä verokysymyksistä laajojen omistus- ja yritysjärjestelyjen suunnitteluun ja toteutukseen yhtiöoikeudellinen ja kirjanpidollinen näkökulma huomioiden. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu jalkapallo (tosin nykyään lähinnä katsomon puolella), lenkkeily ja kitaransoitto.

 

 • Veropalvelut
 • Lakipalvelut

Ota rohkeasti yhteyttä chat-bottimme kautta.

Palkkaamme uusia työkavereita ympäri vuoden niin harjoittelijan kuin kokeneemmankin asiantuntijan profiililla varustettuna.

Henri Levonen

OTM

040 047 6992
henri.levonen@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Henri aloitti työskentelyn Talousvahvistuksella vuonna 2019 työskenneltyään tätä ennen muun muassa Verohallinnossa henkilö- ja varainsiirtoverotuksen parissa. Oikeustieteen maisterina Henrin toimenkuvaan kuuluvat esimerkiksi yhtiö- ja sopimusoikeudelliset sekä erilaisiin transaktioihin liittyvät lakipalvelut, mutta myös verotukseen liittyvät asiat. Erityisesti omistus- ja yritysjärjestelyissä laki- ja veroasiat linkittyvätkin vahvasti toisiinsa, jolloin molempien kokonaisuuksien laaja-alainen ymmärrys on tärkeää. Henri on aiemmin työskennellyt myös tilintarkastuksen avustavien tehtävien parissa, eli hän ymmärtää myös debetin ja kreditin. Vapaa-aikansa Henri viettää mailapelien parissa, perheen kanssa ulkoillen tai historiaa lukien.

 

 • Veropalvelut
 • Lakipalvelut

Jaakko Maijala

KTM

040 581 1140
jaakko.maijala@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Jaakko liittyi Talousvahvistuksen asiantuntijajoukkoon keväällä 2023. Jaakolla on reilun 20 vuoden kokemus erilaisista verotuksen, yhtiöoikeuden ja taloushallinnon tehtävistä muun muassa verotarkastajana, konsulttina ja johtavana asiantuntijana. Yrityksen ja yrittäjän verotusta ja taloutta koskevissa kysymyksissä avustaminen on Jaakon mielipuuhaa, yrityksen kokoon katsomatta. Jaakon vahvuutena on löytää ratkaisut vaikeimpiinkin kysymyksiin ja esittää ne hyvin ymmärrettävässä muodossa. Vapaa-ajallaan Jaakko matkustelee paljon ja kesäisin hänet löytää usein golfkentältä tai koiran kanssa metsälenkiltä.

 

 • Veropalvelut
 • Lakipalvelut
 • Taloushallinnon neuvontapalvelut

Niko Sulkanen

HT-tilintarkastaja, KTM

040 758 3119
niko.sulkanen@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Niko aloitti Talousvahvistuksella vuonna 2020 tilintarkastus-traineena ja on ollut siitä lähtien osa vakituista kokoonpanoa. Niko työskentelee pääosin tilintarkastusten parissa, mutta mukaan mahtuu myös paljon muita liikkeenjohdon konsultointitehtäviä. Nykyisin Niko toimii HT-tilintarkastajana ja hän operoi toimeksiantoja hyvällä otteella. Urheilu on kuulunut aina isolta osin Nikon arkeen ja nykyisin vapaa-aika meneekin pitkälti liikuntaa harrastaessa ja etenkin jääkiekkoa seuratessa.

 

 • Tilintarkastuspalvelut
 • Taloushallinnon neuvontapalvelut

Janne Rossi

HT-tilintarkastaja, KTM

040 070 6566
janne.rossi@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Janne on aloittanut Talousvahvistuksella vuonna 2021 työskenneltyään ennen tätä pöydän toisella puolella talouspäällikön tehtävissä viiden vuoden ajan. Tilintarkastuskokemusta on ehtinyt kertymään jo aikaisemmin EY:llä vietetyn neljän vuoden aikana. Pääpaino työtehtävissä on ollut tilintarkastuksen puolella, mutta myös taloushallinnon prosessien ja erityisesti raportoinnin kehittäminen on lähellä sydäntä. Vapaa-aika kuluu monipuolisesti urheilun parissa ja kahden pojan kanssa touhutessa.

 

 • Tilintarkastuspalvelut
 • Taloushallinnon neuvontapalvelut

Kalle Laine

HT-tilintarkastaja, KTM

044 507 3430
kalle.laine@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Lempäälästä kotoisin oleva Kalle on aloittanut Talousvahvistuksella vuonna 2020. Pääpaino työtehtävissä on ollut tilintarkastuksen puolella, mutta Kalle on osallistunut muihinkin projekteihin säännöllisesti. Tilintarkastajan ura on nytkähdellyt mallikkaasti eteenpäin ja nykyään plakkarista löytyykin jo HT-tilintarkastajan pätevyys. Luonteeltaan Kalle on rento mutta analyyttinen sekä tarkkaavainen. Jääkiekko on Kallen pitkäaikainen harrastus, uudempina harrastuksina puolestaan boulderointi, padel ja golf.

 

 • Tilintarkastuspalvelut
 • Taloushallinnon neuvontapalvelut

Kiia Pajunen

KTM

040 572 6864
kiia.pajunen@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Kiia aloitti Talousvahvistuksella tilintarkastusharjoittelijana vuoden 2022 alussa kauppatieteiden maisteriopintojen ohessa ja valmistumisen myötä siirtyi keväällä 2023 osaksi vakituista kokoonpanoa. Kiian työtehtävät ovat painottuneet tilintarkastukseen, mutta pääaineensa yritysjuridiikan vuoksi hän on mukana myös erilaisissa yritysjuridisissa toimeksiannoissa. Kiialla on aiempaa kokemusta taloushallinnon töistä muun muassa sisäisen laskennan ja back office -tehtävien parissa. Numeroiden pyörittely on siis tuttua ja hänen vahvuutena onkin tarkkuus ja huolellisuus. Kiian vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat lenkkeily, jooga ja neulominen.

 

 • Lakipalvelut
 • Tilintarkastuspalvelut

Johanna Kohonen

KTM

040 191 9883
johanna.kohonen@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Johanna kiinnostui tilintarkastusalasta jo opiskeluaikana, mutta urapolku vei aluksi muutaman kansainvälisen suuryrityksen kirjanpidon ja reskontran työtehtävien pariin. Talousvahvistuksen tiimiin hän liittyi keväällä 2023. Johannan mielipuuhaa töissä on ratkoa erityisesti kirjanpidollisia haasteita sekä olla asiakkaiden apuna. Hänellä on tavoitteena suorittaa HT-tilintarkastajan tutkinto, kun vaadittava työkokemus tilintarkastusalasta täyttyy. Vapaa-ajalla Johannan voi löytää tanssisaleista eri tanssilajien pyörteistä.

 

 • Tilintarkastuspalvelut
 • Taloushallinnon neuvontapalvelut

Valtteri Peltonen

040 418 2299
valtteri.peltonen@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Valtteri liittyi Talousvahvistuksen porukkaan vuoden 2022 alusta tilintarkastusharjoittelijana kauppatieteiden opiskeluidensa ohessa. Tilintarkastustehtävien lisäksi Valtteri toimii myös verotuksellisten ja yhtiöoikeudellisten tapausten parissa. Valtteri opiskelee pääaineenaan vero-oikeutta ja suorittaa parhaillaan maisterivaihetta Tampereen yliopistossa. Aiempaa työkokemusta vero-oikeudellisista tehtävistä Valtterilta löytyy muun muassa Verohallinnosta. Valtterin vapaa-ajan täyttää kaikenlainen liikunta ja penkkiurheilu, mutta lähimpänä sydäntä on jääkiekko sekä kesäisin myös golf.

 

Elisa Läärä

050 310 0108
elisa.laara@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Elisa aloitti Talousvahvistuksella keväällä 2023 harjoittelijan roolissa. Hän viimeistelee kauppatieteiden opintojaan laskentatoimen ja tilintarkastuksen maisteriohjelmassa Vaasan yliopistossa. Aikaisempi työkokemus Elisalla sijoittuu taloushallinnon avustaviin tehtäviin. Talousvahvistuksella Elisa on keskittynyt tilintarkastuksen avustaviin tehtäviin ja on kiinnostunut tulevaisuudessa suorittamaan myös tilintarkastajan auktorisointitutkinnon sekä kestävyysraportoijan tutkinnon. Elisan vapaa-aika kuluu L-alkuisten harrasteiden parissa: leipominen, laskettelu, luistelu ja tuoreimpana kirjainsäännöstä poikkeava crossfit.

 

Jarno Kuusisto

HT-tilintarkastaja, KTM

040 145 4523
jarno.kuusisto@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Jarno kuuluu yhtiön perustajiin ja on työskennellyt taloushallinnon erityiskysymysten parissa yli kymmenen vuoden ajan. Yrittäjäperheen kasvattina Jarnon toimintaa ja asiakaspalvelua kuvaavia arvoja ovat joustavuus sekä kyky ymmärtää yrittäjien sielunmaisemaa. Toimialakohtaista eritysosaamista Jarnolta löytyy liittyen rakentamis- ja kiinteistöliiketoimintaan. Vapaa-ajalla Jarno juoksee pallon perässä erikokoisilla kentillä, jonka lisäksi Jarnoon voi törmätä raviradan läheisyydessä.

 

 • Tilintarkastuspalvelut
 • Veropalvelut
 • Taloushallinnon neuvontapalvelut

Janne Viitala

KHT-tilintarkastaja, KTM

040 820 6892
janne.viitala@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Janne on Talousvahvistuksen perustajajäseniä ja työskennellyt ennen tätä sekä tilintarkastajana että talouspäällikkönä vuodesta 2012 lähtien. Jannen toimenkuvaan kuuluu päävastuullisena tilintarkastajana toimimisen lisäksi kaikenkirjaviin muihin talouden konsultointiprojekteihin osallistuminen sekä Talousvahvistuksen taloudesta ja henkilöstöasioista vastaaminen. Numerot pyörivät Jannen näytöllä ja päässä melko sähäkästi. Perheen parissa vietettävän kotiajan lisäksi Janne kuluttaa aikaansa urheiluun sekä harrastajana ja seuraajana. Kärkisijoilla Jannen elämän arvotaulukossa on myös Tampereen Ilves ja miehen löytääkin n. 40 kertaa vuodessa Nokia Areenalta.

 

 • Tilintarkastuspalvelut
 • Veropalvelut
 • Taloushallinnon neuvontapalvelut

Annamaria Rossi

Hallintopäällikkö

040 187 3971
annamaria.rossi@talousvahvistus.fi

 

Henkilöesittely

Annamaria liittyi Talousvahvistuksen riveihin syksyllä 2022. Ansku vastaa yhtiön yleishallinnosta ja päivittäisistä toimiston rutiineista. Tilintarkastustehtävätkään eivät ole vieraita, sillä avustavista tilintarkastustehtävistä Anskulle on kertynyt kokemusta parin vuoden ajalta muiden yhtiöiden palveluksessa. Monissa liemissä keitetty Ansku ei kavahda mitään tehtäviä, oli sitten kyse laskutusasioista, rekrytoinneista tai vaikkapa henkilöstötapahtuman järjestämisestä. Vapaa-aikaa Ansku viettää katsomalla eri aiheita käsitteleviä dokumentteja, kävelemällä luonnossa sekä tutustumalla Tampereen kattavaan ravintolaskeneen.

 

Talousvahvistus Oy
Pispalan valtatie 91
33270 Tampere

(ajo Peurankadun ja Hakkarinkaaren kautta kiinteistön pihaan)

toimisto@talousvahvistus.fi
Y-tunnus: 2871810-2

Talousvahvistus Oy on vuonna 2017 perustettu asiantuntijatalo, joka toimii yritysten ja yrittäjien apuna verotukseen, yhtiöoikeuteen ja taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös tilintarkastuspalveluita. Lyhyen toimintahistoriamme aikana olemme saaneet kiitosta erityisesti vuorovaikutteisesta lähestymistavastamme ja käytännönläheisestä otteestamme. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Pirkanmaa.

 

Jätä yhteydenottopyyntö: