Tilintarkastusharjoittelija kevät 2024

Tule tilintarkastuksen harkkariksi ajalle 1.2.-31.5.2024 Talousvahvistukselle Tampereelle!

Me Talousvahvistuksella haluamme jälleen tarjota arvokasta työkokemusta kauppatieteiden, hallintotieteiden tai liiketalouden opiskelijoille avustavan tilintarkastuksen parissa. Hyödynnämme päivittäisessä rutiinityössämme ohjelmistorobotiikkaa, joten harjoittelijana pääset osallistumaan varsinaiseen tilintarkastustyöhön ja -toimenpiteisiin jo ensimmäisistä työpäivistä lähtien. Talousvahvistuksen tilintarkastustraineena pääset syventämään opintojesi tarjoamaa tietoa käytäntöön sekä oppimaan käytännön tilintarkastustyön taitoja alan konkareilta tasavertaisena tiimin jäsenenä. Monipuoliset työtehtävät sekä hiljalleen kasvava vastuu luovat vahvan pohjan tulevalle työurallesi.

Tarjoamme:

 • Korvauksena menetetystä ajasta 15,00€ tunnilta
 • Viikkotyötunteja 0-37,5 h joustavasti työtilanteen mukaan ja omat aikataulusi huomioiden. (Käytännössä traineet ovat työskennelleet sesongin ajan noin 37,5h viikossa.)
 • Modernin ja aidosti erilaisen kokemuksen tilintarkastusalasta, kiitos ohjelmistorobottien
 • Moniosaavien ammattilaistemme tuen koko työsuhteesi ajan
 • Erittäin rennon ja joustavan työilmapiirin

Onnistuneen harjoittelun päätteeksi mahdollisuus jatkaa tuntityöntekijänä.

Toivomme, että:

 • Olet opiskellut esimerkiksi laskentatoimea/rahoitusta yliopistossa tai liiketaloutta ammattikorkeakoulussa
 • Olet suorittanut minimissään ensimmäisen vuoden opinnot
 • Olet aidosti kiinnostunut urasta tilintarkastuksen parissa
 • Hallitset kirjanpidon perusteet ja sinulle on mahdollisesti kertynyt työkokemusta taloushallinnon työtehtävistä
 • Käytät sujuvasti Exceliä ja muita MS Office-ohjelmia
 • Olet mukava ja tarkka työkaveri ja sinulla on loistava asiakaspalveluasenne

 

Täytämme positiot heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä vapaamuotoinen hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2023 mennessä osoitteeseen annamaria.rossi@talousvahvistus.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa Annamaria Rossi ma-pe klo 8-16, puh. 040 187 3971 / annamaria.rossi@talousvahvistus.fi .

 

Tervetuloa osaksi Talousvahvistus Oy:tä!

 

Ps. Lue alta kevään 2023 harkkareiden kokemuksia Talousvahvistus Oy:stä:

”Tilintarkastuksen opintojen myötä halusin kokea, mitä työ käytännössä on ja soveltuisiko se minulle. Odotukseni erilaisiin yhtiöihin ja niiden toimintaan tutustumisesta sekä oman osaamiseni kartuttamisesta täyttyivät harjoittelussa Talousvahvistuksella: jo ensimmäisellä työviikolla pääsimme tekemään asunto-osakeyhtiön tarkastusta itsenäisesti, aina kuitenkin apua tarvittaessa saaden. Olen solminut työsopimuksen myös syksystä eteenpäin Talousvahvistukselle. Voin suositella harkkaa Talousvahvistuksella huipun porukan ja mielenkiintoisten työtehtävien vuoksi!”

 • Elisa Läärä, Vaasan yliopisto, kevään 2023 harkkari

 

”Hain työharjoitteluun Talousvahvistukselle, koska olin kuullut paljon hyvää Talousvahvistuksen työtehtävistä ja työkulttuurista. Talousvahvistuksella pääsee työskentelemään opintoihini soveltuvien teemojen kanssa (laskentatoimi, yritysjuridiikka, verotus, tilintarkastus), joten mielenkiinto harjoitteluun oli taattu. Odotin harjoittelulta paljon käytännön tekemistä ja sitä harjoittelu myös antoi: intensiivisen perehdytyksen jälkeen pääsin tarkastamaan osakeyhtiöitä ja asunto-osakeyhtiöitä alusta loppuun itse, joten teorian vieminen käytäntöön tapahtui sujuvasti. Apua sai aina kysyttäessä, joten yksin ei tarvinnut jäädä pohtimaan asioita. Työnantaja on joustava työn ja vapaa-ajan yhdistämisessä ja työporukka on myös mahtava, joten kokemuksena harjoittelu oli täysi kymppi! Jatkan työskentelyä Talousvahvistuksella harjoitteluni jälkeen.”

 • Johanna Kohonen, Tampereen yliopisto, kevään 2023 harkkari

 

Talousvahvistus Oy on vuonna 2017 perustettu asiantuntijatalo, joka sitoutuu toimimaan yritysten ja yrittäjien kokonaisvaltaisen talousvahvistuksena. Meidän kauttamme saa ratkaisun verotuksellisiin, yhtiöoikeudellisiin ja taloushallintoon liittyviin kysymyksiin. Lisäksi tarjoamme lisäarvoa tuottavia tilintarkastuspalveluita.