Haemme avuksemme vero- ja tilintarkastusharjoittelijoita (Täytetty)

Tarjolla harjoittelupaikkoja 2-3 vero- ja tilintarkastusharjoittelijalle. Toimenkuvaan sisältyy koulutustaustastasi ja mielenkiinnonkohteistasi riippuen joko tilintarkastukseen liittyviä avustavia tehtäviä tai verokonsultointiin ja yhtiöoikeudelliseen neuvontaan liittyviä tehtäviä.

Meillä pääset kehittämään itseäsi kohti ammattilaisuutta kokeneiden konkareiden opissa. Monipuoliset työtehtävät ja hiljalleen kasvava vastuu luovat vantteran pohjan tulevan ammattilaisen uralle. Rentoon mutta oikeaan aikaan asialliseen työyhteisöömme sopii pelisilmällä varustettu tiimipelaaja, jolla on kestävää kiinnostusta oman osaamisen kehittämiseen sekä otetta asiakaspalveluun.

Harjoittelijat pääsevät avuksemme ensi keväänä 1.2.-31.5.2022. Työsopimus on luonteeltaan nollatuntisopimus eli viikoittaista työmäärää voidaan katsoa joustavasti tilanteen mukaan molemmin puolin. Pyrimme kuitenkin tarjoamaan 3-5 täyttä työpäivää viikossa. Harjoittelu ei siis estä opintojen suorittamista samanaikaisesti keväällä.

Työsuhde on kestoltaan määräaikainen, mutta mikäli suoriudut tehtävistäsi hyvin ja viihdyt meillä, voimme keskustella työsuhteen jatkamisesta ja tulevaisuudessa mahdollisesti vakinaistamisesta. Tämä skenaario on toteutunut useiden aiempien harjoittelijoidemme kohdalla.

 

Tarjoamme

Tarjolla on kilpailukykyisen korvauksen lisäksi valtava määrä oppia tilinpäätöksistä, tilintarkastuksesta, verotuksesta ja yhtiöoikeudellisista asioista.

Koulutamme sinut tehtäviisi ja avustamme jatkuvasti matkan varrella. Tavoitteena on, että harjoittelujakson edetessä pystyisit suoriutumaan tehtävistä itsenäisesti. Tukea ja apua on aina tarjolla.

Tarjoamme isoista tilintarkastusyhteisöistä erottuvan todellisuuden. Tätä on mahdoton kirjoittaa, se täytyy kokea!

Eduksesi katsotaan

  • Laskentatoimen, yritysjuridiikan ja vero-oikeuden opinnot
  • Aiempi kokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä tai verotuksen parista
  • Kokemus erilaisista kirjanpitojärjestelmistä
  • Hyvät sosiaaliset taidot.

 

Paikan hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen janne.viitala@talousvahvistus.fi viimeistään 31.10.2021. Täytämme position/positiot heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa työsuhteeseen ja hakemiseen liittyen voit kysyä ylläolevasta meiliosoitteesta tai puhelimitse,
Janne Viitala 040 820 6892.