Verotarkastus tulossa tai menossa – Voit huoletta ulkoistaa tämänkin murheen meille hoidettavaksi

Soittiko verotarkastaja? Tämä puhelu tulee lähes jokaiselle yrittäjälle jossakin yrityksen elinkaaren vaiheessa. Ei siis huolta, jos olet hoitanut veroasiasi aina huolellisesti. Verotarkastus ei tarkoita sitä, että jotain on tehty väärin.

Verotarkastus on monelle yrittäjälle unettomia öitä aiheuttava tilanne, mutta yleensä aivan turhaan. Verotarkastukseen kannattaa silti valmistautua huolellisesti ja ottaa veroasiantuntija heti tarkastuksen alkumetreistä mukaan ”tulkkaamaan” mitä osapuolet toisilleen kertovat.

Verotarkastuksen saa yleensä hoidettua varsin kivuttomasti, kun vain muistaa suhtautua siihen asianmukaisella vakavuudella ja varata tarkastukselle riittävästi aikaa. Kun tarkastuksen vie ammattimaisesti läpi, niin jälkiselvittelyihin ei yleensä tarvitse enää uhrata aikaa eikä euroja. Jos jälkipyykkiä kuitenkin tulee, niin vastineet on hoidettava ammattimaisella otteella.

Asiantuntijamme ovat avustaneet menestyksekkäästi lukuisia yrityksiä verotarkastuksissa, ja Jaakko sekä Sakari ovat aikanaan itsekin toimineet verotarkastajina. Lisäksi meillä on vankka kokemus verotarkastuksista tilitoimiston näkökulmasta ja toimimme luontevasti kirjanpitäjän apuna.

Huolehdimme verotarkastuksen läpiviemisen kokonaisuutena ja ohjeistamme jokaisen askeleen niin, että sinulle jää varmasti turvallinen olo.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua verotarkastuksen hoitamisessa.