Rekrytointi

Tarjolla pelipaikka Talousvahvistuksen joukkueessa!

 Positiivisen kasvumme myötä ja laadukkaan palvelun varmistamiseksi, avaamme tiimissämme paikan ammattitaitoiselle tilintarkastajalle.
Toimenkuvaan sisältyy monipuoliset tilintarkastusprojektit sekä tarjoamiimme neuvontapalveluihin liittyvät toimeksiannot ja vastuuroolia asiakasuhteistamme.

Talousvahvistus Oy on vuonna 2017 perustettu kahdeksan hengen asiantuntijaorganisaatio, joka toimii yritysten ja yrittäjien apuna verotuksellisissa, yhtiöoikeudellisissa ja taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä. Tyypillinen meiltä hankittu palvelu on tilintarkastus. Nykyisestä kokoonpanostamme löytyy nuoria kauppatieteilijöitä, juridiikan erikoismies, verotuksen ammattilainen, pari HT:tä ja yksi KHT. Asiakkaamme ovat pääasiassa Pirkanmaan alueella.

Emme pidä pukuja työaikana emmekä solmi kravatteja ellei ole pakko. Rentoon mutta oikeaan aikaan asialliseen työyhteisöömme sopii pelisilmällä varustettu mies tai nainen, jolla on osaamista ja kestävää kiinnostusta tilintarkastustoimintaan, asiakaspalveluun sekä oman osaamisensa kehittämiseen.

Toivomme

Toivomme uudelta työkaveriltamme kykyä ja halua hoitaa ammattitaitoisesti ja joustavasti ajan kanssa muodostuvaa omaa asiakaskuntaasi.
Soveltuva korkeakoulututkinto, muutaman vuoden työkokemus ja KHT- / HT -tutkinto ovat luonnollisesti valtteja tässä työnhaussa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme isoista tilintarkastusyhteisöistä erottuvan toimenkuvan ja todellisuuden. Tätä on mahdoton kirjoittaa, se täytyy kokea.
Työstä maksetaan asiallinen palkka ja meidän työntekijöillämme on mahdollisuus panostaa muuhunkin kuin työelämään.

 

Paikan hakeminen

Hae työpaikkaa viimeistään 22.5.2021 lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi
osoitteeseen www.kemppiset.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimme Jukka-Pekka Annala p. 050 444 4455 Kemppiset Oy:stä.

Lähetä hakemus