Tilitoimistojen luotettava kumppani veroasioissa – Koulutusta, tukea ja paljon muuta

Kokemuksemme mukaan tilitoimistot ovat ammattitaitoisia ja haluavat palvella asiakkaitaan mahdollisimman monipuolisesti. Kirjanpitäjän työ on muuttunut nopeassa tahdissa entistä enemmän talousasiantuntijan ja -konsultin luonteiseksi. Tämä asettaa kovia odotuksia myös asiakkaiden suunnalta, kun usein oletetaan, että kirjanpitäjä osaa neuvoa kaikissa asioissa maan ja taivaan väliltä. Ihan kaikkea ei voi kuitenkaan osata, eikä se ole tarpeenkaan. Olennaista on löytää asiakkaiden tarpeisiin sopivat ratkaisut, jotta he voivat huoletta keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Kirjanpitäjät osaavat yleensä hyvin keskeisimmät kirjanpitoon ja verotukseen liittyvät asiat. Välillä eteen tulee kuitenkin vaikeita tai tulkinnanvaraisia asioita, joiden selvittämiseen tarvitaan asiantuntijan apua. Tässä kohtaa asiantuntijamme tarjoavat mielellään oman asiantuntemuksensa kirjanpitäjien tueksi.

Tässä muutamia esimerkkejä veroasioista, joissa olemme kirjanpitäjiä avustaneet:

Miten yhteistyö Talousvahvistuksen kanssa käytännössä toimii?

Eri toimijoilla on erilaisia tarpeita ja pyrimme aina järjestämään yhteistyömallin niin joustavaksi kuin se vain on mahdollista.

Yksinkertaisimmillaan voimme sopia, että olemme käytettävissä yksittäisten kysymysten ratkaisemisessa / toimintaohjeiden antajina:

  • kirjanpitäjät voivat soittaa tai lähettää viestejä, joihin vastaamme mahdollisimman pian
  • laskutamme sovitun mukaisesti vain palveluista, joita meiltä on pyydetty
  • ei kiinteitä kuukausiveloituksia

Laajempi yhteistyö voi sisältää esimerkiksi:

  • henkilöstölle räätälöityjä koulutuksia
  • työmenetelmien kehittämistä
  • toimintamallien riskikartoituksia

Toiminta-ajatuksemme mukaisesti pyrimme luomaan mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaillemme. Tilitoimistot ovat meille erittäin tärkeitä asiakkaita ja sidosryhmä. Uskomme toimivan yhteistyön tilitoimistojen kanssa luovan lisäarvoa sekä tilitoimistoille että heidän asiakkailleen, unohtamatta toki sitä lisäarvoa, jonka samalla saamme omaan toimintaamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan, kuinka voisimme parhaimmin avustaa tilitoimistoanne.