Tilintarkastukset eri yhteisömuodoille – Hyödyllistä lakisääteistä palvelua

Oletko saanut kirjanpitäjältäsi tiedon, että yhtiöllesi pitäisi valita tilintarkastaja? Vai haluaisitko kartoittaa tilintarkastajan vaihtamista ylipäätään? Etsitkö keskustelukumppania, jonka kanssa käydä läpi yhtiösi taloutta?

Tilintarkastusvelvollisuus syntyy tilintarkastuslain asettamien rajojen pohjalta ja velvollisuus koskee jo melko pientäkin toimintaa. Vaikka tilintarkastuksessa on pohjimmiltaan kyse lakisääteisen velvoitteen hoitamisesta, voidaan aktiivisella tilintarkastuksella tuottaa yhtiölle ja sen johdolle huomattavaa lisäarvoa. Tilintarkastuspalvelumme perustuu ennen kaikkea luottamukseen ja ajantasaiseen vuoropuheluun asiakkaan kanssa, joten tarjoamamme tilintarkastuksen avulla on mahdollista ennakoida esimerkiksi verotukseen liittyviä sudenkuoppia.

Meidän kauttamme järjestyvät tilintarkastukset eri yhteisömuodoille ja toimialoille kilpailukykyisin hinnoin. Palvelemme niin osakeyhtiöitä, asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä, henkilöyhtiötä kuin säätiöitä ja yhdistyksiäkin. Olemme erikoistuneet yrittäjävetoisten pk-yritysten sekä asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastuksiin, mutta resurssimme mahdollistavat myös suurempien yhtiöiden ja konsernien tilintarkastukset.

Yhtiössämme työskentelee useita auktorisoituja tilintarkastajia, joilla on laaja kokemus sekä verkostot tukenaan. Hyödynnämme tilintarkastustoimeksiantojemme yhteydessä viimeisintä teknologiaa, joten asiakkaamme eivät joudu maksamaan turhasta rutiinityöstä, kun asiantuntijamme voivat keskittyä aidosti olennaisiin asioihin. Lisäksi tilintarkastustoimeksiannot tehdään läheisessä yhteistyössä yhtiömme veroasiantuntijoiden kanssa, minkä ansiosta pystymme tilintarkastuksissa ottamaan kantaa hankalimpiinkin veroasioihin.

Olethan meihin yhteydessä, jos haluat keskustella tarkemmin tilintarkastuspalveluistamme.

Niko Sulkanen

HT-tilintarkastaja, KTM

040 758 3119
niko.sulkanen@talousvahvistus.fi

Kalle Laine

HT-tilintarkastaja, KTM

044 507 3430
kalle.laine@talousvahvistus.fi

Janne Rossi

HT-tilintarkastaja, KTM

040 070 6566
janne.rossi@talousvahvistus.fi