Talouspäällikköpalvelut – Räätälöidyt ratkaisut ja laskelmat tilanteesi mukaan

Haluatko ymmärtää yhtiösi taloutta ja lukuja paremmin? Kaipaatko keskustelukumppania tilinpäätösasioihin ja kirjanpitokysymyksiin liittyen? Tarvitsetko taloudellisia ennusteita ja mallinnuksia päätöksentekosi tueksi?

Tuotamme osaamisellamme yrityksen johdon tarpeisiin räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja edellä mainittuihin kysymyksiin vastaamiseksi. Asiantuntijamme voivat auttaa sinua esimerkiksi budjettien, tulosennusteiden tai kassavirtalaskelmien laadinnassa. Tarvittaessa voimme kaikessa yksinkertaisuudessaan toimia tulkkina kirjanpidon ja sinun välilläsi, jotta ymmärrät talouttasi paremmin. Voimme toimia kumppaninasi myös rahoitusjärjestelyissä ja laatia käyttöösi luotettavat laskelmat rahoitusneuvotteluita varten. Olemme käytettävissä pidempiaikaisestikin, jos tarvitset talousjohdollista osaamista, mutta oman taloushenkilön rekrytointi ei ole mahdollista.

Asiantuntijoillamme on kokemusta talouspäällikkönä toimimisesta ja yrittäjyydestä sekä tilintarkastustyössä hankittua laaja-alaista ymmärrystä talouselämän eri osa-alueista. Voit saada meiltä ratkaisuja yksittäisiin kysymyksiin ja raporttitarpeisiin tai toistaiseksi jatkuvan avun yhtiön talouden asioissa. Pyrimme työllämme tuottamaan asiakkaalle lisäarvoa ja kehittämään asiakkaan taloushallintoa yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivaan muotoon.

Ota yhteyttä, jos mielenkiintosi heräsi ja haluaisit keskustella aiheesta tarkemmin asiantuntijoidemme kanssa. Kartoitetaan palvelutarpeesi yhdessä tapaamisen merkeissä.

Jussi Pohjaranta

tj, HT-tilintarkastaja, KTM

044 582 3025
jussi.pohjaranta@talousvahvistus.fi

Janne Rossi

HT-tilintarkastaja, KTM

040 070 6566
janne.rossi@talousvahvistus.fi