Taloudelliset selvitykset – Tukenasi yritysjärjestelyissä

Oletko suunnitellut liiketoiminnan tai yrityksen ostamista ja haluaisit varmentaa, että kaupan kohteesta esitetyt tiedot pitävät paikkansa? Tai haluatko kenties valmistautua yrityksesi myyntiin ja laittaa paperit kuntoon tätä silmällä pitäen?

Tuotamme eri tarkoituksia varten laadittuja taloudellisia ja verotuksellisia selvityksiä kustannustehokkaasti sekä laadukkaasti. Usein yritysjärjestelyiden yhteydessä laadituista selvityksistä käytetään termiä Due Diligence, mutta me tuotamme kaikessa yksinkertaisuudessaan selvityksiä. Selvitysten tarkoituksena on ymmärtää paremmin selvitettävän kohteen sisältöä ja parantaa päätöksenteon laatua.

Olemme parhaimmillamme pk-yrityksiin liittyvissä selvityksissä, mutta tarvittaessa suurempaankin kohteeseen liittyvät selvitykset on mahdollista järjestää kauttamme. Toimeksiantojen sisältö ja painopistealueet sovitaan aina erikseen tilaajan kanssa, jotta voimme keskittyä vain aidosti tilaajan kannalta merkityksellisiin osa-alueisiin. Työmme lopputuloksena saat selkokielisen raportin keskeisistä havainnoistamme ja suosituksistamme, minkä käymme mielellämme kanssasi läpi saman pöydän ääressä.

Asiantuntijoidemme osaamistaustan ansiosta voimme olla yrityskauppaprosessissa laajemminkin mukana ratkomassa esimerkiksi verotukseen liittyviä kysymyksiä tai vaikkapa auttaa suunnittelemaan tilanteeseenne parhaiten soveltuvaa yritysrakennetta.

Mikäli haluat keskustella asiasta lisää, voit olla koska vain yhteydessä asiantuntijoihimme.

Jarno Kuusisto

HT-tilintarkastaja, KTM

040 145 4523
jarno.kuusisto@talousvahvistus.fi

Jussi Pohjaranta

tj, HT-tilintarkastaja, KTM

044 582 3025
jussi.pohjaranta@talousvahvistus.fi