Sukupolvenvaihdos – Teemme sen sinulle helpoksi

Oletko miettinyt yrityksesi siirtämistä jälkipolvien hoidettavaksi? Tai, oletko muutoin miettinyt yrityksesi myyntiä. Vai, oletko kenties halukas ostamaan yrityksen, jonka toimintaa itse jatkaisit.

Sukupolvenvaihdokseen liittyy paljon tunnetta ja luopumisen tuskaa. Toisaalta monesti on myös helpotus, kun rakkaalle yritykselle löytyy sopiva jatkaja. Sukupolvenvaihdos on prosessina yleensä pitkä ja vaatii huolellista suunnittelua. Olennaista on pitää huolta siitä, että kaikki osapuolet ovat sitoutuneita vaihdokseen ja ymmärtävät, mitä ollaan tekemässä.

Sukupolvenvaihdos on siitä erikoinen toimi, että sille on ihan omat huojennussäännöksensä verotuksessa. Toiset säännökset pienentävät luopujan verotaakkaa ja toiset puolestaan jatkajan verotaakkaa. Kokonaisuutena säännökset mahdollistavat useimmiten verotehokkaan tavan yrityksen siirtämiseksi seuraavalle sukupolvelle.

Asiantuntijoillamme on vankka kokemus sukupolvenvaihdosten hoitamisesta, ja he auttavat mielellään sinua kaikissa sukupolvenvaihdokseen liittyvissä kysymyksissä. Hoidamme kaiken alusta loppuun mahdollisimman perusteellisesti, joten sinun tarvitsee vain hypätä mukaan ja nauttia turvallisesta matkasta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua sukupolvenvaihdoksen toteuttamisessa.