Kirjanpidon erityiskysymykset – Varmenna liiketoimien kirjanpitovaikutukset

Oletko ryhtymässä merkittävään liiketoimeen, mutta haluaisit ymmärtää miten järjestely vaikuttaa keskeisiin tunnuslukuihisi? Vai toimitko kenties kirjanpitäjänä ja kaipaisit keskusteluapua kirjanpidollisiin haasteisiin liittyen? Aiheuttaako konsernilaskenta haasteita?

Yhtiöllämme on vahvan tilintarkastustaustan ansiosta kattavasti osaamista kirjanpidon erityiskysymyksiin liittyen. Roolistasi ja tarpeestasi riippuen voimme auttaa kirjanpidon haasteiden kanssa. Voimme auttaa sinua oli kyse sitten konserniyhdistelyihin liittyvistä tilanteista, yksittäisten debet/kredit -vientien kirjaamisesta tai jos kaipaat muutoin neuvoja kirjanpitolainsäädännön kiemuroiden tulkintaan liittyen.

Asiantuntijamme työskentelevät laaja-alaisesti eri toimialoilla toimivien ja eri kokoisten yritysten parissa. Kattavan verkostomme kautta saat taatusti tulitukea kaikkiin pk-yrityksen kirjanpidon erityiskysymyksiin liittyen. Pyrimme antamaan asiakkaidemme käyttöön hyvin perusteltuja ja kuvattuja ratkaisuehdotuksia, joista on aidosti hyötyä. Kirjanpito on leipälajimme!

Pystymme toimimaan tarvittaessa myös tilitoimistojen taustatukena erityistapauksissa, jotta kirjanpidot ja tilinpäätökset tulevat varmasti kerrasta kunnolla laadituksi. Tilintarkastustaustastamme seurauksena olemme tehneet pitkään yhteistyötä tilitoimistojen kanssa sekä tottuneet keskustelemaan kirjanpitäjien kanssa.

Ole ihmeessä yhteydessä, niin selvitetään, voisimmeko olla avuksi.

Janne Viitala

KHT-tilintarkastaja, KTM

040 820 6892
janne.viitala@talousvahvistus.fi

Kalle Laine

HT-tilintarkastaja, KTM

044 507 3430
kalle.laine@talousvahvistus.fi