Arvonmääritykset – Luotettava arvio yhtiön tai liiketoiminnan käyvästä arvosta

Oletko neuvottelemassa yrityksesi tai yrityksen osan myynnistä tai kenties suunnittelemassa liiketoimintakauppaa, mutta et osaa arvioida kaupankäynnin kohteen käypää arvoa? Tai oletko vaihtoehtoisesti pohtinut liiketoiminnan tai yhtiön ostamista ja haluaisit luotettavan arvion realistisesta kauppahinnasta?

Meidän kauttamme saat tarpeisiisi soveltuvan arvonmäärityksen niin osakeyhtiön osakkeita kuin yrityksen liiketoimintaakin koskien. Kiinteistöjä tai asuntoja emme arvota, mutta näidenkin suhteen voimme hyödyntää kattavaa verkostoamme ja olla avuksesi. Tyypillisesti arvonmäärityksemme tilataan omistusjärjestelyiden edistämistä varten. Joissakin tapauksissa arvostusasiat on syytä puolestaan dokumentoida huolellisesti verotusta tai muita sidosryhmiä varten ulkopuolisen tahon toimesta.

Asiantuntijoillamme on kokemukseen pohjautuva laaja ymmärrys eri toimialojen yhtiöiden sekä liiketoimintojen arvostusperusteista. Kauttamme saat hyvin dokumentoidun ja perustellun arvion valitun kohteen käyvästä arvosta. Arvonmäärityksiin liittyvät toimeksiannot aloitetaan aina ilmaisella kartoitustapaamisella, jonka yhteydessä sovitaan tarkemmin työmme sisällöstä.

Voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin niin keskustellaan arvonmääritystarpeista tarkemmin.

Jussi Pohjaranta

tj, HT-tilintarkastaja, KTM

044 582 3025
jussi.pohjaranta@talousvahvistus.fi

Janne Rossi

HT-tilintarkastaja, KTM

040 070 6566
janne.rossi@talousvahvistus.fi