Alihankintapalvelut – Tilintarkastajien välistä yhteistyötä edistämässä

Oletko tilintarkastaja ja kaipaisit apukäsiä kevään kiireajaksi, mutta rekrytoiminen ei ole intressissäsi? Joudutko kieltäytymään uusista tilintarkastustoimeksiannoista, koska olet jo pitkään ollut ylityöllistettynä? Kuluuko suurin osa työajastasi rutiinitehtävien parissa ja asiakasyhteydenpitoon ei jää aikaa?

Olemme lanseeranneet tilintarkastustoimistojen välisen alihankintapalvelun, jonka avulla voit vapauttaa aikaasi kaikista keskeisimpien toimeksiantojen hoitamiseen ja asiakkaiden kanssa keskusteluun. Toki voit käytännössä hyödyntää palveluitamme hankkiaksesi itsellesi vapaa-aikaa.

Laadukkaan tilintarkastusprosessimme ja ammattimaisen tiimimme työstämänä saat palvelun lopputuotoksena kattavan tilintarkastusdokumentaation sekä keskeiset tilintarkastushavainnot selvästi koostettuna. Laskutamme palvelumme provisioperusteella, jolloin et maksa tyhjästä ja riski toimeksiannon kannattavuudesta on meillä. Saat käyttöösi nimetyn yhteyshenkilön, jonka kanssa asiointi käy jouhevasti.

Pystymme auttamaan eri yhteisömuotojen tilintarkastuksissa kirjanpitoaineiston muodosta riippumatta, joskin moderneilla kirjanpito-ohjelmilla (Netvisor, Procountor, Fivaldi, Fennoa ym.) tuotetut kirjanpidot ovat ymmärrettävästi suosikkejamme. Palvelumme on saatavilla vuoden ympäri sijainnistasi riippumatta. Lisäksi voimme asiantuntijoidemme erityisosaamisen ansiosta toimia sinun ja asiakkaidesi neuvonantajina verotuksen erityiskysymyksissä sekä juridisissa seikoissa, jolloin voit palvella asiakkaitasi entistäkin laaja-alaisemmin.

Pyrimme muodostamaan pitkiä luottamussuhteita myös alihankintapalveluidemme osalta, ja tämän mahdollistaa tehokkaaksi hiottu prosessi meidän ja yhtiösi välillä.

Olethan reippaasti meihin yhteydessä, mikäli etsit joustavaa ja tehokasta ratkaisua tilintarkastusresursseihisi.

Jarno Kuusisto

HT-tilintarkastaja, KTM

040 145 4523
jarno.kuusisto@talousvahvistus.fi

Jussi Pohjaranta

tj, HT-tilintarkastaja, KTM

044 582 3025
jussi.pohjaranta@talousvahvistus.fi